Wednesday, October 19, 2011

New Baby Guitar :D


As promised before , ni ada dah video ni :)

Oh , Assalamualaikum ,

 Yeah , sebenarnya guitar ini guitar lama . tetapi telah dihidupkan semula dengan sentuhan baru . Dicatkan dengan warna merah jambu . kenapa ? dont ask me why . I just like it ! :D Dengan sejumlah wang yang bernilai RM45.50 , ini yang terhasil .

Spray Paint - RM6.50
Guitar String - RM24.00
Sticker - RM5.00
Pins , Saddle - RM10.00

Oh oh , String ni tak best sangat , still sakit jari nak tekan, nanti nak try super light punya lah :)




Jangan dipersoalkan kesedapannya, sebab aku tahu memang tak sedap . haha . Saja je nak try this new reborn guitar . Amboi ayat :D record guna D3100 . taktahu kenapa part video dia pergi compress . padahal widescreen . 40 kali convert tak jadi . -,-

Okay , done with this . bye :)

3 comments:

  1. sambil dengar sambil komen. :)

    i told ya i bukan tahu sumbang ke tak. yang penting ikhlas. >.<

    terima kasih daun keladi.
    lain kali main lagii.
    :D

    ReplyDelete
  2. amboi siap pantun :P yea welcome :)

    ReplyDelete