Monday, October 24, 2011

#OctTwtFest Happening !

Hello ! Yeah after sehari event baru nak post kan ? padahal dah beratus orang dah post sejak semalam . Sebenarnya malas , tapi , oleh kerana masa yang ada terbuang , buat juga lah . haha .

Okay, OctTwtFest ? Bagi pengguna twitter sepatutnya tahu . October Twitter Festival . Nak describe pun tak tahu . haha . lebih kurang macam pengguna twitter dikumpulkan pada satu tempat dan berkenalan antara satu sama lain . Haha . Event ini diadakan pada 22 Oct 2011 , di Digi HQ, Shah Alam .

Ada pelbagai aktiviki yang ada dekat sini , board games , guitar hero , PES , live show , karaoke , dan jualan di booth yang ada . Paling penting , tercatat dalam book of records , gath paling ramai participation berjumlah 2600++ . Aku check-in foursquare , terus dapat Epic Swarm . Haha . Itu pengguna 4sq sahaja yang tahu .

Ramai artis yang datang , Lisa Surihani , Imran Ajmain , Dr. Fazley , Amir AF , Maulana AF , Fazura , dan ramai lagi . Semuanya diletakkan pada satu taraf yang sama , tiada VIP atau VVIP . so , sesiapa sahaja boleh bertegur sapa . We're all VIP's . Overall , memang happening , semua sporting ! Rugi sikit sebab kena balik awal . Ingat nak stay sampai malam kan , but nak buat macam mana . :) so lets , picture is worth a thousand words :)


Haha , enough with the pictures :) ini baru petang . belum malam lagi . dengan goyang inulnya . Haha . yeaa insyaAllah . akan join lagi next TwtUp ! :) Ohh ohh , follow this !

Okbai :D1 comment: