Saturday, February 12, 2011

Couple? Belum Kahwin Lagi Tu. Agak Sikit.


Sebelum itu, aku ingin menasihatkan kepada sesiapa yang terlalu fanatik bercouple sampai tak ingat dunia, jangan baca. :) Assalamualaikum. Kali ini pendek sebab aku tak mahu tulis panjang berjela. buat panas hati. sakit hati, segalanya lah nak dijadikan cerita. haha

"hey, my boyfriend tak bagi you contact dengan i dah"
"Jangan tegur i lagi, nanti boyfriend i marah"
"I taknak gaduh dengan boyfriend i lah"
"Kau jangan nak kacau awek aku"


Banyak lagi quote yang aku terima tapi malas nak tulis satu-satu. Nak cerita panjang pun tak guna. Sini aku nak story, Pergi cari maksud in relationship tu apa dulu. Belum kahwin buat cara belum kahwin lah lelaki. Agak-agaklah nak control, saving pun tak cukup nak buat hantaran, tutup mulut sudah lah.

And to 3 person unstated here, yeahh. dulu you all cerita macam-macam dekat aku, gaduh sana-sini, sedih sana-sini, cukuplah, aku tak contact you all dah kann. So tak payah la gaduh lagi. Seorang dah putus, sama je kawan or tak kawan kan? 2 lagi? Aku doakan you all bahagia dengan 'soulmate' tu :) Syurga terletak bawah kaki boyfriend kan? HAHA

Aku tanya "kalau boyfriend korang tak bagi kawan dengan aku dah, apa nak buat?"

Ans 1 : Eh, mana boleh hilang kawan macam kau, comel kot. haha
Ans 2 : Nonsense lah semua tau, belum kahwin lagi kot? -__-
Ans 3 : He can't stop me to contact others, as long as i'm loyal.


Tengok binatang atas tu, couple rilek je. HAHA

2 comments:

  1. Ayat ne mcm budak2 hingus baru nak kenal couple2 la 2...
    Wall Sticker
    Lagi RM6.31cen nak Cashout

    ReplyDelete
  2. haha, kalau budak lagi takpe, ini agak dah masuk U dah, ni lah susah. haha

    ReplyDelete