Tuesday, January 5, 2010

Alvin And The Chipmunks 2 | Best!! :D

Very funny! ;)
itu yang aku dapat katakan tentang cerita ni selepas tonton di TGV Bukit Raja petang tadi. hehe *pergi curi-curi*. Selamat sempat balik rumah awal. kalau tak, memang kena penjara la. -.-

Cerita ini kalau hayatinya dengan sepenuh perasaan *cewah* ade mesej yang tersembunyi. Tak mahu cerita panjang-panjang, nanti bile anda tengok, dah tahu jalan cerita. tak best -.-. To all bloggers, let me know your responds about this movie ;)

'All The Single Ladies!' :D

*kenapa chipmunks ni comel sangat? nak bela satu lah :)

6 comments:

  1. waaa....
    nk tgk wyg jgk..
    jelez..jelez..

    ReplyDelete
  2. haha...mmg klaka...shud watch!!

    ReplyDelete
  3. butterfly : haha, pg cpt!! :D

    cik S : yess, absolutely :D

    ReplyDelete
  4. sy sukeee jgk muvi nh!!~
    best best~ XD

    ReplyDelete
  5. hhahahahaha, aku tak suka. *hahaha saje cari pasal*

    well, bagi aku movi ni quite okay. aku kasik 4 bintang drpd 10

    ReplyDelete