Saturday, January 2, 2010

Wajah Baru? :)

Huh, knp aku ltk gmbr nie eh? -.-
Err, gambar diatas tiada kena mengena dengan entry saya :)

Hahaha, dah puas merepek ariff? takdelah, tengah excited lagi ni, new year laa :D nmpknye, blog yang sengal ni pn kne tukar la sket2. hihihi. :) Tp tp, xtau la plk nk tkr ape. Haduhh

Haa, korg dh tgk header blog? Comel kann? :D hahaha *perasan*. Actually, aku still jeles dgn blog2 org lain yg dabom2 cantik dan comel ni. Tp aku bkn pndai sgt mengedit2 gmbr nih. So, pendamkan jelah. -_-

Ade org ckp aku tiru nama blog Hanis Zalikha. Dia pakai "inibelogsaya" and aku plk pakai "iniblogsaya". Ni aku nk buat pengakuan, Aku x terlintas langsng nk tiru sesiapa pny blog lah, ape lah, itu lah, ini lah. "iniblogsaya" diambil daripada URL blog ni sendiri "iniblogariff.blogspot.com". aku tukarkan ariff kepada saya sbb ariff 2 kn nama aku. So, ni blog aku mcm x sedap plk. hehe :D So, aku pilihlah "iniblogsaya".

*Psst, Hanis Zalikha ni cantik kan? :)

4 comments:

  1. sabar je la kan mulut orang kan :)

    ReplyDelete
  2. amboi, ni nak pertahankan diri ker, nak cuci mata tgk c hanis tu
    haish!
    xD

    ReplyDelete
  3. hahaha, of course pertahankan diri :D
    but hanis mmg cantik seriously ;)

    ReplyDelete