Friday, January 8, 2010

Award! Thank You Nuffnangers (:


hey hey ;) nothing to say. blog aku yang tahap sengal ini pun ade jugak orang nak masuk. hehe. terharunya *menangis* Huh, tapi bila anda semua masuk, sila-sila lah letak link dekat shoutbox tu. boleh aku lawat blog anda pula ;)

nway, thank you juga kepada bloggers yang tak terlist tapi lawat blog aku yang tak seberapa ini :) aku tak pernah bagi award, hadiah apatah lagi. hehe insyaallah nanti :) *tengok dompet -.-*

ambil lah, sesiapa sahaja yang dah lawat blog ini layak untuk mengambilnya ;)
hehe, sorry lah kalau buruk or tak ikut ukuran. aku main buat je :D



Thank you :)

12 comments:

  1. ur blog is ok... sebab tu le ramai yang masuk.. anyway bosan2 singgah le...

    Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

    Nak Gelak Ke Tak????

    ReplyDelete
  2. bagus a dah ramai reader..eh cam kenal ja ryduz tu..hehehe ^_^

    ReplyDelete
  3. ngeee..muka i ader lah kat c2..hihihi

    ReplyDelete
  4. Sharinginfoz : hehe, thx2 :) okayy ;)

    F I T : hehe, ni kira sikit, otai2 sume dh berterabur reader. hehe err, sape tu? hehe

    qellissa : hee, thx visit dr dlu lg ;)

    ReplyDelete
  5. ryduz tu saya la..nama untuk nuffnang...hehe

    ReplyDelete
  6. ohh, yekee. okay okay skrg dah tau :D

    ReplyDelete
  7. i got award..??
    wahh!! tengkiu ariff.. ^^

    ReplyDelete
  8. hehehe~
    sapa kata bosan dik?
    u r cool~

    =]

    ReplyDelete
  9. eyh2..saye no 1 la....hahaha..tak sangka la..
    hehe..thanks ya your award..~

    ReplyDelete
  10. hikari : yess, 4 you ;) wlcme ;)

    Lord Zara : hehe, saya kata bosan :D thx kak :)

    adrina : hehe, thx visit my blog :)

    ReplyDelete